Školski uspjesi

Zaljubljenice u gimnastiku

Državno natjecanje iz gimnastike

Već treći put za redom naše gimnastičarke sudjelovale su na Državnom natjecanju iz gimnastike koje se održalo 1. i 2. svibnja u Osijeku. Iako su zauzele 12 mjesto od ukupno 16 ekipa one su ponos naše škole jer su među najboljima u našoj županiji. Djevojke u sastavu: Chiara Habulan, Melania Crleni, Mia Ivanagić, Lana Habulan i Dora Plantak zaljubljenice su u gimnastiku i prave majstorice u svim gimnastičkim disciplinama. S lakoćom izvode zvijezdu, špagu, premete, kolut naprijed i nazad, vagu i druge elemente vježbajući na parteru, na gredi, ručama ili na konju. Gimnastikom se bave već nekoliko godinama. a neke od njih uz redovne treninge u školi odlaze vježbati i u poznatu gimnastičku dvoranu Aton u Nedelišću.

Ovogodišnje natjecanje pamtit će po smiješnoj situaciji kad su naše dvije gimnastičarke zaboravile hlačice koje idu uz gimnastički triko pa su morale posuđivati jedna drugoj tijekom natjecanja, kako bi se stigle brzo pripremiti za sljedeću vježbu. No, nimalo zabavno nije bilo Dori, pri čijem su nastupu organizatori pogriješili s glazbom, ali nisu to uvažili i tako je dobila malo bodova. Učitelj Damir Fotak se žalio, no ništa nije postigao. Ipak, naše djevojke bogatije su za još jedno iskustvo, a sudjelovati na Državnom natjecanju iz gimnastike već je veliki uspjeh.

Hana Adlašić

Moglo bi vam se svidjeti...

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support