Literarni radovi

Zaljubljeni brod

Zaljubljeni brod

Jedne lijepe noći, na mirnom oceanu, bila je zavezana jahta. Zatim je do nje došao trajekt. Trajekt je rekao jahti da je lijepa i zajedno su se nasmijali. Jahta je pitala trajekt može li ju odvezati. Trajekt ju je odvezao i odveo ju je gledati zvijezde. Zaljubili su se je jedno u drugo i obećali si da će ova ljubav trajati vječno.

Zara Huzjak, 2.b

Mentorica: Mihaela Novak, učiteljica

 

 

Zaljubljeni brod

Jedne večeri je prebrz gliser bio usamljen jer ga nitko nije htio voziti. Gliser je bio prebrz, a brzina je plašila ljude. Mislio je o ljubavi. Trkom je prošao kroz more. Tražio je svoju ljubav. Jednog dana stigla je ona prava. Velika jahta koja se zvala Marija. Ona je bila puna bogataša. Zatim ju je pitao bi li mogli večeras van. Rekla je da vrlo rado. Kad je napokon došla večer promatrali su zvijezde, a jedna je bila zvijezda padalica. Zaželjeli su da zauvijek budu zajedno. To se i ostvarilo.

Dino Maček, 2.b

Mentorica: Mihaela Novak, učiteljica

Moglo bi vam se svidjeti...

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support