Natjecanje sudoku u Osnovnoj školi Sračinec dana 27. Listopada 2023. godine. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 7 učenika.To su učenici:
Antonija Ščuric (5.b razred)
Elizabeta Balentović (5.c razred)
Emili Kralj (5.c razred)
Emili Vidović (5.b razred)
Mihael (4. razred)
Tena Plantak (4. razred)

Učenici od 5. – 8. razreda dobili su dva lista sudoka i imali 45 minuta da ih riješe. S druge strane učenici od 1. – 4. razreda imali su na raspolaganju 30 minuta za rješavanje 1 lista sudoka. Sudionici natjecanja pokazali su impresivne vještine u rješavanju sudoku zadataka. Unatoč pritisku i očekivanjima, učenici su ostali fokusirani i koncentrirani na svoje zadatke. Svi sudionici marljivo su se nosili s izazovom da rasporede brojeve od 1-9 na mreži sudoku-a, nakon puno briga da se isti brojevi ne ponavljaju u istom retku, stupcu ili području od 9 ćelija. Sve pohvala odlaze svim sudionicima natjecanja na njihovim rezultatima! Natjecanje sudoku u Osnovnoj školi Sračinec bilo je uspješno i uzbudljivo iskustvo za sve sudionike. Natjecanje je potaknulo razvoj matematičnih vještina, logičkog razmišljanja i kreativnosti među učenicima. Nadamo se da će se ovo natjecanje sudoku nastaviti održavati u Osnovnoj školi Sračinec. Također, nadamo se da će se idućih godina još više učenika odazivati ovakvim natjecanjima te da će se njihova strast prema matematici i rješavanju logičkih zadataka ostati trajna.

Fotografija i tekst: Elizabeta Balentović, 5.c
Obrada fotografije: David Liber (5.a)
Obrada teksta i objavljivanje: Elizabeta Balentović (5.c) i David Liber (5.a)
Mentor: učitelj Krešimir Hublin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Moglo bi vam se svidjeti...

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support