Događanja

Mali princ – crtić za sve generacije

Srijeda, 18. studenoga 2015. bio je nezaboravan dan za nas “drugašiće” Osnovne škole Sračinec.

Posjetili smo kino „Galerija” u kojem smo pogledali animirani film „Mali princ”. Film me dosta rastužio, ali sam puno toga iz njega i naučila. Glavni lik je usamljena djevojčica čija je majka cijeli dan na poslu i nema vremena za nju. Djevojčica je također vrlo nesretna jer joj je mama isplanirala život. Tada Maliprincupoznaje susjeda koji joj priča priču o Malom princu. Nije mi se svidjelo što je djevojčica ponekad bila gruba prema susjedu, a mislim da on to nije zaslužio. U filmu je bilo i lijepih događaja kao na primjer onaj kad je djevojčica mogla putovati na druge planete i upoznavati različite ljude. Lijep je bio i trenutak kad je upoznala Malog princa i posjetila susjeda u bolnici. Najljepši je sam kraj, kada se djevojčica i majka napokon zbliže.

Mislim da bi svi roditelji trebali pogledati taj film da nauče kako je važnije provoditi vrijeme s djecom nego po cijele dane samo raditi.

Sara Kocijan Glavić, 2. d

Mentor: Martina Hrastić

Moglo bi vam se svidjeti...

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support