Događanja

2. FESTIVAL ŠAHA

Turnir u šahu u 1. gimnaziji Varaždin

Krajem proljetnih praznika, točnije u subotu 7. travnja 2018. godine, održan je 2. Festival šaha, a ujedno i peti turnir Županijske lige PUŽ za učenike osnovnih i srednjih škola naše županije.

U okviru festivala održana je i simultanka protiv juniorske prvakinje Hrvatske u šahu, Naomi Špiranec, te vrlo zanimljiva izložba starih i neobičnih šahovskih garnitura.

Na ovom natjecanju sudjelovalo je 115 učenika osnovnih škola, a među njima i 13 učenika naše školske Šahovske grupe sa svojim voditeljem Miroslavom Kelemenićem.

Po prvi puta osvojili smo i medalju. Naša učenica Lana Rožđak iz 5. a razreda osvojila je srebrnu medalju u konkurenciji djevojčica višeg uzrasta osnovnih škola.

Svi natjecatelji su se lavovski borili i pokazali su da sve bolje i bolje igraju šah. Čestitamo im svima na borbenosti i poželimo im uspjehe i u idućoj školskoj godini u novoj sezoni šahovskih natjecanja.

Zahvaljujemo se i roditeljima natjecatelja koji su nas podržavali i pratili tokom ove godine.

voditelj Šahovske grupe
Miroslav Kelemenić

Moglo bi vam se svidjeti...

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support